Lägenheter och bostadsrätter i Sköndal

Hitta en lägenhet i Sköndal

Annons:
I Sköndal finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sköndal. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sköndal som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sköndal hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sköndal.

Lägenhet i Sköndal - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sköndal som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sköndal.

SkandiaMäklarna
Mazarinv. 5
128 67 Sköndal


Herkules Förvaltnings AB
Bogårdsv. 33
128 62 SKÖNDAL


Larkol Holding AB
Kvastv. 4
128 62 SKÖNDAL

Annons:


Lär dig mer om Sköndal - korta fakta

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Pris på bostadsrätter i Sköndal

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sköndal varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sköndal för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sköndal.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sköndal som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.