Lägenheter och bostadsrätter i Skarpnäck

Hitta en lägenhet i Skarpnäck

Annons:
I Skarpnäck finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skarpnäck. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skarpnäck som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skarpnäck hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skarpnäck.

Lägenhet i Skarpnäck - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skarpnäck som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skarpnäck.

Stiftelsen Hotellhem I Stockholm
Skarpnäcks Gårdsv. 10
128 31 SKARPNÄCK

Annons:


Lär dig mer om Skarpnäck - korta fakta

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skarpnäck

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skarpnäck varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skarpnäck för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skarpnäck.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skarpnäck som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.