Lägenheter och bostadsrätter i Sigtuna

Hitta en lägenhet i Sigtuna

Annons:
I Sigtuna finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sigtuna. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sigtuna som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sigtuna hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sigtuna.

Lägenhet i Sigtuna - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sigtuna som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sigtuna.

Hjärnhuset AB
Katsen 19
193 41 SIGTUNA


Fiskarudden AB
Märstav. 8
193 40 Sigtuna


Amelius Fastigheter AB
Manfred Björkquists allé 16 B
193 31 Sigtuna


Yedo AB
Borgen 100
193 41 SIGTUNA


Albods Företagsutveckling AB
Manfred Björkquists allé 5 A
193 31 Sigtuna

Annons:


Lär dig mer om Sigtuna - korta fakta

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sigtuna

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sigtuna varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sigtuna för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sigtuna.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sigtuna som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.