Lägenheter och bostadsrätter i Segeltorp

Hitta en lägenhet i Segeltorp

Annons:
I Segeltorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Segeltorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Segeltorp som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Segeltorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Segeltorp.

Lägenhet i Segeltorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Segeltorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Segeltorp.

Stockholmsmäklarna Sundberg & Partner AB
Häradsv. 119
141 72 Segeltorp


Jan Stigen Fastighetsbyrå AB
Häradsv. 145
141 72 Segeltorp


Dr Bostäder AB
Tranv. 20
141 72 Segeltorp


Stockholm Enterprise Apartments AB
Restav. 36
141 73 SEGELTORP

Annons:


Lär dig mer om Segeltorp - korta fakta

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Pris på bostadsrätter i Segeltorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Segeltorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Segeltorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Segeltorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Segeltorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.