Lägenheter och bostadsrätter i Rönninge

Hitta en lägenhet i Rönninge

Annons:
I Rönninge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Rönninge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Rönninge som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Rönninge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Rönninge.

Lägenhet i Rönninge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Rönninge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Rönninge.

HCB Fastigheter AB
Sjöuddsv. 18
144 64 RÖNNINGE


Peab
Tvärv. 4
144 40 RÖNNINGE


Fastighetsbyrån Salem
Säbytorgsv. 4 C
144 30 Rönninge


Wretvall Fastigheter AB
Förrådsv. 8
144 40 RÖNNINGE


Deita
Timmermansstigen 3
144 33 RÖNNINGE


Fastighet Björkstranden 14
Sara Maria Fastigheter AB
Blåbärsstigen 4
144 37 RÖNNINGE

Annons:


Lär dig mer om Rönninge - korta fakta

Rönninge är en kommundel och tidigare tätort i Salems kommun, Stockholms län. Numera anses Rönninge i befolkningsstatistiskt hänseende vara sammanvuxet med tätorten Tumba. Namnet "Rönninge" förekommer första gången i slutet av 1500-talet som benämning på ett nyanlagt torp underställt Uttringe.

Yta: 7,57 km2
Invånarantal: 15 205, år 2010

Pris på bostadsrätter i Rönninge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Rönninge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Rönninge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Rönninge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Rönninge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.