Lägenheter och bostadsrätter i Norrtälje

Hitta en lägenhet i Norrtälje

Annons:
I Norrtälje finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Norrtälje. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Norrtälje som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norrtälje hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norrtälje.

Lägenhet i Norrtälje - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Norrtälje som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Norrtälje.

Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkog. 8
761 30 Norrtälje


Roslagsbostäder AB
Lommarv. 1
761 52 Norrtälje


Credentia AB
Stockholmsv. 28
761 43 Norrtälje


SkandiaMäklarna
St. Brog. 12
761 30 Norrtälje


Seto Allservice
Blåklintsbacken 3
761 93 NORRTÄLJE


Norra Berget 2 AB
Tillfälleg. 4
761 30 Norrtälje

Annons:


Lär dig mer om Norrtälje - korta fakta

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Pris på bostadsrätter i Norrtälje

Eftersom priset på en bostadsrätt i Norrtälje varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Norrtälje för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Norrtälje.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Norrtälje som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.