Lägenheter och bostadsrätter i Ljusterö

Hitta en lägenhet i Ljusterö

Annons:
I Ljusterö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljusterö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljusterö som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljusterö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljusterö.

Lägenhet i Ljusterö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljusterö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljusterö.

Svensk Fastighetsförmedling
Ljusterö Torg 2
184 95 LJUSTERÖ


Stiftelsen Ingmarsö Norrgård och Skola
Norrgården
Ljusterö


Ärleryd Consulting, AB
Mjölnarströmsv. 19
184 97 LJUSTERÖ

Annons:


Lär dig mer om Ljusterö - korta fakta

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Pris på bostadsrätter i Ljusterö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljusterö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljusterö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljusterö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljusterö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.