Lägenheter och bostadsrätter i Kungsängen

Hitta en lägenhet i Kungsängen

Annons:
I Kungsängen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kungsängen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kungsängen som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kungsängen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kungsängen.

Lägenhet i Kungsängen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kungsängen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kungsängen.

AB Upplands-Brohus
Österv. 5
196 30 Kungsängen


Diana Home and Care
08 - 509 308 50SkandiaMäklarna
Energiv. 2
196 37 KUNGSÄNGEN


Ollamo Bostäder AB
Spelmansv. 8
196 37 KUNGSÄNGEN


Almare Stäkets Fastighetsförvaltning AB
Almare-stäkets Allé 1
196 91 KUNGSÄNGEN

Annons:


Lär dig mer om Kungsängen - korta fakta

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kungsängen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kungsängen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kungsängen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kungsängen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kungsängen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.