Lägenheter och bostadsrätter i Kista

Hitta en lägenhet i Kista

Annons:
I Kista finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 12 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kista. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kista som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kista hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kista.

Lägenhet i Kista - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kista som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kista.

Memory Hotel
Borgarfjordsg. 3
164 40 KISTA


StayAt Kista
Danmarksg. 36
164 91 KISTA


Fastighetsbyrån Kista
08 - 477 45 70Micasa Fastigheter i Stockholm AB
Nordkapsg. 3
164 36 Kista


Citycon AB
Hanstav. 55 F
164 74 Kista


Tumba Centrum - Citycon
08 - 522 803 10Svensk Fastighetsförmedling
Kista Galleria
164 53 KISTA


Akalla Hotel Apartments
Finlandsg. 64
164 74 Kista


MTM Fastighetsförmedling
Kistamässan
164 22 KISTA


SkandiaMäklarna
Köpenhamnsg. 4
164 42 KISTA


Förvaltningsbolaget I Sverige AB
Kottbyg. 5
164 74 Kista


Gajin Sakala Fastigheter AB
Kastrupg. 14
164 41 Kista

Annons:


Lär dig mer om Kista - korta fakta

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Pris på bostadsrätter i Kista

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kista varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kista för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kista.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kista som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.