Lägenheter och bostadsrätter i Jordbro

Hitta en lägenhet i Jordbro

Annons:
I Jordbro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Jordbro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Jordbro som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Jordbro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Jordbro.

Lägenhet i Jordbro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Jordbro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Jordbro.

Svanberg & Sjögren Bygg AB
Lillsjöv. 9
136 50 JORDBRO


Graflunds
S. Jordbrov. 171
137 62 JORDBRO


Clockhill Holding AB
Armaturv. 3 B
136 50 JORDBRO

Annons:


Lär dig mer om Jordbro - korta fakta

Jordbro är en tätort och kommundel i Haninge kommun på Södertörn i Stockholms län. Strax söder om Jordbro ligger Jordbro gravfält, mellan Jordbro och Västerhaninge. Det antas att gravfältet var i bruk cirka 500 f.Kr. – 500 e.Kr.

Yta: 467,56 hektar
Invånarantal: 10 291, år 2010

Pris på bostadsrätter i Jordbro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Jordbro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Jordbro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Jordbro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Jordbro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.