Lägenheter och bostadsrätter i Huddinge

Hitta en lägenhet i Huddinge

Annons:
I Huddinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Huddinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Huddinge som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Huddinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Huddinge.

Lägenhet i Huddinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Huddinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Huddinge.

Globens Lås-Jour
08 - 645 39 39SkandiaMäklarna
Huddingev. 320
141 40 Huddinge


HSB Södertörn Ekonomisk Förening
Sjödalsv. 18 -20
141 47 HUDDINGE


SkandiaMäklarna
Fagerängsv. 1
141 37 Huddinge


Huge Fastigheter AB
Sjödalstorget 7
141 47 HUDDINGE


SkandiaMäklarna
Huddingev. 321
141 52 HUDDINGE


Ina och Ili Fastigheter AB
Lövtäktsv. 9
141 42 Huddinge


Lupo Vargen 14 AB
Västergårdsv. 19
141 38 HUDDINGE


Frimi AB
Merkuriusv. 21
141 33 Huddinge


Torshag Fastighets AB
Frimans v. 15
141 60 Huddinge

Annons:


Lär dig mer om Huddinge - korta fakta

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Pris på bostadsrätter i Huddinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Huddinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Huddinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Huddinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Huddinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.