Lägenheter och bostadsrätter i Hallstavik

Hitta en lägenhet i Hallstavik

Annons:
I Hallstavik finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hallstavik. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hallstavik som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hallstavik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hallstavik.

Lägenhet i Hallstavik - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hallstavik som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hallstavik.

Roslagsbostäder AB
Gottstav. 8
763 41 Hallstavik


Öregrundsgrepen Fastigheter AB
Hantverkarv. 9
763 43 Hallstavik


A Fastigheter
Hantverkarv. 9
763 43 Hallstavik


HäveröHus AB
Hantverkarv. 9
763 43 Hallstavik


Himmelsbackens Fastigheter AB
Kokarev. 6
HALLSTAVIK

Annons:


Lär dig mer om Hallstavik - korta fakta

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hallstavik

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hallstavik varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hallstavik för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hallstavik.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hallstavik som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.