Lägenheter och bostadsrätter i Gustavsberg

Hitta en lägenhet i Gustavsberg

Annons:
I Gustavsberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gustavsberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gustavsberg som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gustavsberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gustavsberg.

Lägenhet i Gustavsberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gustavsberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gustavsberg.

Svensk Fastighetsförmedling
Odelbergs v. 13 A
134 40 GUSTAVSBERG


Ska Fastigheter HB
Blå Blomv. 2 B
134 39 GUSTAVSBERG


HusmanHagberg
Tyra Lundgrens v. 6
134 40 GUSTAVSBERG


Johansson Linder
Lagnöv. 20
134 32 Gustavsberg


Centrum Vd I Stockholm Fastigheter AB
Fenix v. 28
134 44 GUSTAVSBERG


Fastighetsbolaget Mörtnäs Hagar AB
Arcona Yachts Fastighets AB
Gustavsbergs hamn
GUSTAVSBERG


Dahl Independent Capital AB
Idrottsv. 4 A
134 50 Gustavsberg


Värmdöbostäder AB
Skogsbov. 15
134 30 Gustavsberg


Bostadsrättsföreningen Munkmora
Skyttev. 20
134 37 GUSTAVSBERG


Kummeln 8 AB
Idrottsv. 4
134 50 Gustavsberg

Annons:


Lär dig mer om Gustavsberg - korta fakta

Gustavsberg är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 40 000 invånare bor drygt 11 000 i Gustavsberg. Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den östra delen av Värmdön angränsande i väst mot Ormingelandet.

Yta: 427,00 hektar
Invånarantal: 11 333, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gustavsberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gustavsberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gustavsberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gustavsberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gustavsberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.