Lägenheter och bostadsrätter i Farsta

Hitta en lägenhet i Farsta

Annons:
I Farsta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Farsta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Farsta som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Farsta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Farsta.

Lägenhet i Farsta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Farsta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Farsta.

Fastighetsbyrån Farsta/Skogås
Storforsplan 36
123 47 Farsta


HusmanHagberg Farsta / Skogås / Trångsund
Farsta Strandplan 14
123 71 FARSTA


SkandiaMäklarna
Farstav. 15
123 34 Farsta


Södermäklarna
Storforsplan 44
123 47 Farsta


Svensk Fastighetsförmedling
Farstav. 103
123 32 Farsta


Timira AB
Hästhagsv. 50
123 52 Farsta


Solna Hus AB
Skuggvägen 9
123 52 Farsta

Annons:


Lär dig mer om Farsta - korta fakta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Pris på bostadsrätter i Farsta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Farsta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Farsta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Farsta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Farsta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.