Lägenheter och bostadsrätter i Ekerö

Hitta en lägenhet i Ekerö

Annons:
I Ekerö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ekerö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ekerö som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ekerö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ekerö.

Lägenhet i Ekerö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ekerö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ekerö.

Ekerö Bostäder AB
Bryggav. 110
178 31 Ekerö


Svensk Fastighetsförmedling
Mälarö Torg 4
178 30 EKERÖ


Eklövet Fastigheter AB
Älvv. 5
178 52 EKERÖ


Ekerö Yxlan 1 AB
Brokadv. 3
178 37 Ekerö


Almlunda Invest, AB
Bryggav. 127
178 31 Ekerö


Borrtornet Fastighets AB
Talgoxev. 45
178 39 Ekerö


Sommarstaden Fastigheter AB
Älvv. 5
178 52 EKERÖ

Annons:


Lär dig mer om Ekerö - korta fakta

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ekerö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ekerö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ekerö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ekerö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ekerö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.