Lägenheter och bostadsrätter i Dalarö

Hitta en lägenhet i Dalarö

Annons:
I Dalarö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Dalarö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Dalarö som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Dalarö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Dalarö.

Lägenhet i Dalarö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Dalarö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Dalarö.

Ö-Transporter Fastighetsbolag AB
Mästerlotsens v. 1
137 70 DALARÖ


Hadabe Fastighetsutveckling AB
Berghamnsv. 3
137 70 DALARÖ


Dunlin, AB
Rosenön 1
137 70 DALARÖ


888 Investment AB
Torsv. 25 B
137 70 DALARÖ

Annons:


Lär dig mer om Dalarö - korta fakta

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Pris på bostadsrätter i Dalarö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Dalarö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Dalarö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Dalarö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Dalarö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.