Lägenheter och bostadsrätter i Bandhagen

Hitta en lägenhet i Bandhagen

Annons:
I Bandhagen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bandhagen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bandhagen som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bandhagen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bandhagen.

Lägenhet i Bandhagen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bandhagen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bandhagen.

Stockholmsgruppen Bygg&Monta
Spårfinnargränd 25
124 64 BANDHAGEN

Annons:


Lär dig mer om Bandhagen - korta fakta

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Pris på bostadsrätter i Bandhagen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bandhagen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bandhagen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bandhagen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bandhagen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.