Lägenheter och bostadsrätter i Bagarmossen

Hitta en lägenhet i Bagarmossen

Annons:
I Bagarmossen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bagarmossen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bagarmossen som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bagarmossen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bagarmossen.

Lägenhet i Bagarmossen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bagarmossen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bagarmossen.

Sinpat AB
Kolbäcksgränd 23
128 46 BAGARMOSSEN

Annons:


Lär dig mer om Bagarmossen - korta fakta

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Pris på bostadsrätter i Bagarmossen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bagarmossen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bagarmossen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bagarmossen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bagarmossen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.