Lägenheter och bostadsrätter i Årsta

Hitta en lägenhet i Årsta

Annons:
I Årsta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Årsta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Årsta som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Årsta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Årsta.

Lägenhet i Årsta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Årsta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Årsta.

Villa Årsta Hotell
Svärdlångsv. 44
120 60 ÅRSTA


Riksbyggen
Ostmästargränd 8 A
120 40 ÅRSTA


Lundquistgruppen AB
Bränningev. 2
120 54 årsta


SkandiaMäklarna
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Bee Home AB
Importörv.
120 44 ÅRSTA


Fastighetsbolaget Grimsmyrheden AB
Årstav. 5
120 50 årsta

Annons:


Lär dig mer om Årsta - korta fakta

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Pris på bostadsrätter i Årsta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Årsta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Årsta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Årsta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Årsta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.