Lägenheter och bostadsrätter i Arlandastad

Hitta en lägenhet i Arlandastad

Annons:
I Arlandastad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Arlandastad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Arlandastad som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Arlandastad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Arlandastad.

Lägenhet i Arlandastad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Arlandastad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Arlandastad.

Adam Carlsson AB
Söderbyv. 1 C
195 60 Arlandastad


Fastighetsbolag 1 Sverige AB
Voltgatan 5
195 60 Arlandastad


Rikshem Bo I Väsby AB
Pionjärv. 25
195 60 Arlandastad

Annons:


Lär dig mer om Arlandastad - korta fakta

Arlandastad är ett köpcentrum som ligger vid väg E4, mellan Arlanda flygplats och Märsta i Sigtuna kommun. Arlandastad är en egen postort. Arlandastads verksamhet började med att Eurostop invigdes 1992. Prins Bertil tog det första spadtaget. Hela anläggningen ägs och förvaltas idag (2010) av Unibail-Rodamco. Eurostop Arlandastad är en av...

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Arlandastad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Arlandastad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Arlandastad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Arlandastad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Arlandastad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.