Lägenheter och bostadsrätter i Älta

Hitta en lägenhet i Älta

Annons:
I Älta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Älta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Älta som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Älta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Älta.

Lägenhet i Älta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Älta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Älta.

Mäklarhuset i Älta
Ältav. 202
138 30 ÄLTA

Annons:


Lär dig mer om Älta - korta fakta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Pris på bostadsrätter i Älta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Älta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Älta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Älta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Älta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.