Lägenheter och bostadsrätter i Trosa

Hitta en lägenhet i Trosa

Annons:
I Trosa finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Trosa. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Trosa som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Trosa hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Trosa.

Lägenhet i Trosa - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Trosa som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Trosa.

Trosabygdens Bostäder AB
Trosalundsgatan 4
619 32 Trosa


Svensk Fastighetsförmedling
Ö. Långg. 37 A
619 30 Trosa


Gambil Brevmärken AB
Viktoriag. 39 D
619 35 TROSA


Solhem Property AB
Fastigheten Trosa Tullaren 5 och 4
Ö. Långg. 7 A
619 30 Trosa


Skandiamäklarna Trosa
Östra Långgatan 2
61930 Trosa

Annons:


Lär dig mer om Trosa - korta fakta

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Pris på bostadsrätter i Trosa

Eftersom priset på en bostadsrätt i Trosa varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Trosa för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Trosa.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Trosa som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.