Lägenheter och bostadsrätter i Stallarholmen

Hitta en lägenhet i Stallarholmen

Annons:
I Stallarholmen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Stallarholmen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Stallarholmen som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Stallarholmen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Stallarholmen.

Lägenhet i Stallarholmen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Stallarholmen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Stallarholmen.

Svenska Mäklargruppen
Husbyholmsv. 5
645 62 STALLARHOLMEN


Lindström, Alf Torsten
Janslunda Säteri 4
645 96 Stallarholmen

Annons:


Lär dig mer om Stallarholmen - korta fakta

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Pris på bostadsrätter i Stallarholmen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Stallarholmen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Stallarholmen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Stallarholmen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Stallarholmen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.