Lägenheter och bostadsrätter i Oxelösund

Hitta en lägenhet i Oxelösund

Annons:
I Oxelösund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Oxelösund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Oxelösund som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Oxelösund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Oxelösund.

Lägenhet i Oxelösund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Oxelösund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Oxelösund.

Kustbostäder
Sjög. 28
613 33 OXELÖSUND


Nils Erik Lennart Frischenfeldt
Sjöboviksv. 14
613 51 OXELÖSUND

Annons:


Lär dig mer om Oxelösund - korta fakta

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Pris på bostadsrätter i Oxelösund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Oxelösund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Oxelösund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Oxelösund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Oxelösund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.