Lägenheter och bostadsrätter i Malmköping

Hitta en lägenhet i Malmköping

Annons:
I Malmköping finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Malmköping. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Malmköping som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Malmköping hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Malmköping.

Lägenhet i Malmköping - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Malmköping som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Malmköping.

Svensk Fastighetsförmedling
0157 - 216 20Korsholmen Fastigheter AB
B & S Lindqvist Fastighetsförvaltning Ak
0157 - 202 88Cato Guterstam, Michaela
Landsvägsg. 3
642 60 MALMKÖPING

Annons:


Lär dig mer om Malmköping - korta fakta

Malmköping är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Malmköping är beläget 15 km norr om Flen, är kommunens största turistort och är säte för Sveriges Lokaltrafikmuseum med bland annat spårvagnar från många av Sveriges spårvägsstäder. Museet drivs ideellt av medlemmar i Svenska Spårvägssällskapet.

Yta: 130,62 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Pris på bostadsrätter i Malmköping

Eftersom priset på en bostadsrätt i Malmköping varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Malmköping för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Malmköping.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Malmköping som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.