Lägenheter och bostadsrätter i Julita

Hitta en lägenhet i Julita

Annons:
I Julita finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Julita. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Julita som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Julita hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Julita.

Lägenhet i Julita - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Julita som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Julita.

Tobias Karlsson
Hagby Skola
643 96 JULITA

Annons:


Lär dig mer om Julita - korta fakta

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånarantal: 1595, år 2000

Pris på bostadsrätter i Julita

Eftersom priset på en bostadsrätt i Julita varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Julita för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Julita.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Julita som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.