Lägenheter och bostadsrätter i Gnesta

Hitta en lägenhet i Gnesta

Annons:
I Gnesta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gnesta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gnesta som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gnesta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gnesta.

Lägenhet i Gnesta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gnesta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gnesta.

Svensk Fastighetsförmedling
V. Storg. 9
646 31 Gnesta


GnestaHem AB
Thuleg. 4
646 33 Gnesta


Bror Göran Alfons Davidsson
Borg 1
646 92 GNESTA


Gnesta Centrumfastigheter AB
Industrig. 8
646 35 Gnesta


Lexell Fastigheter AB
Odens Gränd 6
646 34 GNESTA

Annons:


Lär dig mer om Gnesta - korta fakta

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gnesta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gnesta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gnesta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gnesta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gnesta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.