Lägenheter och bostadsrätter i Flen

Hitta en lägenhet i Flen

Annons:
I Flen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Flen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Flen som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Flen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Flen.

Lägenhet i Flen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Flen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Flen.

Flens Bostads AB
Storg. 23
642 37 FLEN


Sofielund
Hantverkareg. 8
642 37 FLEN


Peab
Orrög. 15
642 32 Flen


Plinus Invest AB
von Kraemers v. 19
642 31 FLEN

Annons:


Lär dig mer om Flen - korta fakta

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Pris på bostadsrätter i Flen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Flen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Flen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Flen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Flen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.