Lägenheter och bostadsrätter i Björnlunda

Hitta en lägenhet i Björnlunda

Annons:
I Björnlunda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Björnlunda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Björnlunda som du är nöjd med kan du se dig om i Södermanland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Björnlunda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Björnlunda.

Lägenhet i Björnlunda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Björnlunda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Björnlunda.

Stenstagatan 12 AB
Skogsv. 3
646 50 Björnlunda


Väktaren 12 Fastighets AB
Lilla Lergärdet
646 94 Björnlunda

Annons:


Lär dig mer om Björnlunda - korta fakta

Björnlunda är en tätort i Björnlunda socken i Gnesta kommun i centrala Södermanland, beläget mellan Södertälje och Katrineholm vid Kyrksjön. Björnlunda socken nämns för första gången i ett dokument troligen 1314 som Biornlundum.

Yta: 85,95 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Pris på bostadsrätter i Björnlunda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Björnlunda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Björnlunda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Björnlunda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Björnlunda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Södermanland.