Lägenheter och bostadsrätter i Yngsjö

Hitta en lägenhet i Yngsjö

Annons:
I Yngsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Yngsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Yngsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Yngsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Yngsjö.

Lägenhet i Yngsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Yngsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Yngsjö.

Fastighets AB Lasarettet 6
Lövv. 12
296 72 Yngsjö

Annons:


Lär dig mer om Yngsjö - korta fakta

Yngsjö är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen 27 kilometer sydost om Kristianstad, med 302 fastboende invånare (2010) men mångdubbelt fler sommartid. Yngsjö, som ligger vid Hanöbukten, och är en badort med sin långa vita badstrand. En sjöräddningsstation finns i Yngsjö.

Yta: 46,30 hektar
Invånarantal: 302, år 2010

Pris på bostadsrätter i Yngsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Yngsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Yngsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Yngsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Yngsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.