Lägenheter och bostadsrätter i Vollsjö

Hitta en lägenhet i Vollsjö

Annons:
I Vollsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vollsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vollsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vollsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vollsjö.

Lägenhet i Vollsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vollsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vollsjö.

Karangua Fastighets AB
Box 95
275 06 VOLLSJÖ

Annons:


Lär dig mer om Vollsjö - korta fakta

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vollsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vollsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vollsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vollsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vollsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.