Lägenheter och bostadsrätter i Vellinge

Hitta en lägenhet i Vellinge

Annons:
I Vellinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vellinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vellinge som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vellinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vellinge.

Lägenhet i Vellinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vellinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vellinge.

Vellinge Exploatering AB
Norrevångsg. 3
235 36 VELLINGE


Vellingebostäder AB
Norrevångsg. 3
235 36 VELLINGE


Vellingehus Hotell
Järnvägsg. 7
235 31 Vellinge


Algatan Fastighets AB
Bruksparken 6 A
235 92 VELLINGE


Fastighetsaktiebolaget Eko1
Mejselgatan 7
235 32 VELLINGE


Klosterängen Simrishamn ABAnnons:


Lär dig mer om Vellinge - korta fakta

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vellinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vellinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vellinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vellinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vellinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.