Lägenheter och bostadsrätter i Tyringe

Hitta en lägenhet i Tyringe

Annons:
I Tyringe finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tyringe. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tyringe som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tyringe hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tyringe.

Lägenhet i Tyringe - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tyringe som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tyringe.

Nordiska Energifönster & Bygg
Rödakorsg. 2 A
282 34 TYRINGE


Gårdsbolaget I Tyringe AB
Finja-smedstorp 2539
282 91 Tyringe

Annons:


Lär dig mer om Tyringe - korta fakta

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tyringe

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tyringe varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tyringe för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tyringe.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tyringe som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.