Lägenheter och bostadsrätter i Tygelsjö

Hitta en lägenhet i Tygelsjö

Annons:
I Tygelsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tygelsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tygelsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tygelsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tygelsjö.

Lägenhet i Tygelsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tygelsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tygelsjö.

Ingcar Fastighets AB
Raspg. 2
218 71 Tygelsjö

Annons:


Lär dig mer om Tygelsjö - korta fakta

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tygelsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tygelsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tygelsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tygelsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tygelsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.