Fastighetsbolaget AB Nilpat - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Fastighetsbolaget AB Nilpat

Annons:
Fastighetsbolaget AB Nilpat är ett företag eller verksamhet i Trelleborg som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Fastighetsbolaget AB Nilpat har några lediga lägenheter i Trelleborg kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Fastighetsbolaget AB Nilpat i Trelleborg rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Skåne som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Trelleborg samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Trelleborg så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Fastighetsbolaget AB Nilpat som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Fastighetsbolaget AB Nilpat

Fastighetsbolaget AB Nilpat
Strandg. 2
231 42 Trelleborg
0410 - 458 56

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Fastighetsbolaget AB Nilpat

Om du vill besöka Fastighetsbolaget AB Nilpat kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Fastighetsbolaget AB Nilpat i Trelleborg