Lägenheter och bostadsrätter i Tjörnarp

Hitta en lägenhet i Tjörnarp

Annons:
I Tjörnarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tjörnarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tjörnarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tjörnarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tjörnarp.

Lägenhet i Tjörnarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tjörnarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tjörnarp.

Gunfast Holding AB
Landsv. 92
243 72 Tjörnarp


Gunfast Bostäder AB
Landsv. 92
243 72 Tjörnarp

Annons:


Lär dig mer om Tjörnarp - korta fakta

Tjörnarp är en tätort i Höörs kommun i Skåne län, belägen vid Södra stambanan mellan Tjörnarpssjön och riksväg 23. Tjörnarps kyrka ligger strax nordväst om tätorten och norr om Tjörnarpsjön i Tjörnarps kyrkby.

Yta: 118,32 hektar
Invånarantal: 731, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tjörnarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tjörnarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tjörnarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tjörnarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tjörnarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.