Lägenheter och bostadsrätter i Svalöv

Hitta en lägenhet i Svalöv

Annons:
I Svalöv finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Svalöv. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Svalöv som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Svalöv hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Svalöv.

Lägenhet i Svalöv - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Svalöv som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Svalöv.

Fastighetsbyrån
Svaleg. 25 A
268 31 SVALÖV


SvalövsBostäder AB
Herrevadsg. 18 B
268 31 SVALÖV


Mäklarringen
Infanterig. 6
268 32 Svalöv


Lindvalls Fönsterputs
Kvarng. 28
268 33 SVALÖV


Södra Svalöv 6:67
Brinkg. 20
268 32 Svalöv


Lanigiro Fastighets AB
Järnvägsg. 4
268 31 SVALÖV


Frih Gust Armfelts Stip.Stift F Släkt Cederbaum
Herrevadsg. 10
268 31 SVALÖV


Bostadsbidrag o. Bostadslån
Herrevadsg. 10 A
268 31 SVALÖV

Annons:


Lär dig mer om Svalöv - korta fakta

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Pris på bostadsrätter i Svalöv

Eftersom priset på en bostadsrätt i Svalöv varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Svalöv för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Svalöv.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Svalöv som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.