Lägenheter och bostadsrätter i Staffanstorp

Hitta en lägenhet i Staffanstorp

Annons:
I Staffanstorp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Staffanstorp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Staffanstorp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Staffanstorp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Staffanstorp.

Lägenhet i Staffanstorp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Staffanstorp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Staffanstorp.

Bo i Villa AB, Gästabudet AB
Gårav. 1
245 44 Staffanstorp


Lifra
Nevisborg 23
245 45 STAFFANSTORP


Staffanstorpshus AB
Kometv. 1 A
245 34 STAFFANSTORP


Staffanstorps Kommunfastigheter AB
Kometv. 1 A
245 34 STAFFANSTORP


Kvarterfastigheter I Skåne KB
Saturnusv. 2
245 33 Staffanstorp


Lilla Djurslövs Fastighet AB
L. Djurslövsv. 40
245 93 Staffanstorp


Sydbo Fastighetsförvaltning AB
Knutsborg 84
245 45 STAFFANSTORP

Annons:


Lär dig mer om Staffanstorp - korta fakta

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Pris på bostadsrätter i Staffanstorp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Staffanstorp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Staffanstorp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Staffanstorp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Staffanstorp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.