Lägenheter och bostadsrätter i Simrishamn

Hitta en lägenhet i Simrishamn

Annons:
I Simrishamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Simrishamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Simrishamn som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Simrishamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Simrishamn.

Lägenhet i Simrishamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Simrishamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Simrishamn.

Mäklarhuset
Storg. 17
272 31 Simrishamn


Österlen Markis och Persienn
Storg. 46
272 32 SIMRISHAMN


Torsborg Bed & Breakfast
Gladsax Torsborg 1
272 94 SIMRISHAMN


Simrishamns Bostäder AB
Bruksg. 1
272 36 SIMRISHAMN


Exactum Fastighetsförvaltning AB
Viks Fiskeläge 472
272 95 Simrishamn


HKM Fastighets AB
Storg. 23
272 31 Simrishamn


Rosengången AB
Grånemadsv. 22
272 31 Simrishamn


Nordiska Netto
Utsiktsg. 14
272 39 Simrishamn


Aktiesop AB
Grånemadsv. 22
272 31 Simrishamn


Stiftelsen Augusta Östbergs MinneAnnons:


Lär dig mer om Simrishamn - korta fakta

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Pris på bostadsrätter i Simrishamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Simrishamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Simrishamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Simrishamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Simrishamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.