Lägenheter och bostadsrätter i Sibbhult

Hitta en lägenhet i Sibbhult

Annons:
I Sibbhult finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sibbhult. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sibbhult som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sibbhult hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sibbhult.

Lägenhet i Sibbhult - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sibbhult som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sibbhult.

Göingehem AB
Torggatan 3
289 71 Sibbhult

Annons:


Lär dig mer om Sibbhult - korta fakta

Sibbhult är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer sydost om Osby, cirka 30 kilometer norr om Kristianstad och cirka 30 kilometer öster om Hässleholm. Utåt sett har Sibbhult gjort sig känt tack vare stenindustrin och de två industrierna Scania, som tillverkar växellådor för lastbilar och bussar, samt HAKI.

Yta: 147,25 hektar
Invånarantal: 1364, år 2010

Pris på bostadsrätter i Sibbhult

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sibbhult varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sibbhult för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sibbhult.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sibbhult som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.