Lägenheter och bostadsrätter i Ramlösa

Hitta en lägenhet i Ramlösa

Annons:
I Ramlösa finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ramlösa. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ramlösa som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ramlösa hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ramlösa.

Lägenhet i Ramlösa - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ramlösa som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ramlösa.

Main Fastighets AB
Källg. 4
253 60 RAMLÖSA

Annons:


Lär dig mer om Ramlösa - korta fakta

Ramlösa är en stadsdel i den södra delen av Helsingborg. Ramlösa är starkt förknippat med det mineralvatten som sedan länge är känt långt utanför både Skånes och Sveriges gränser. Under 1800-talets byggdes det mycket i Ramlösa och i stigande utsträckning blev brunnen en mötesplats för folk ur den skånska societeten.

Yta:
Invånarantal: 4594, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ramlösa

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ramlösa varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ramlösa för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ramlösa.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ramlösa som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.