Lägenheter och bostadsrätter i Osby

Hitta en lägenhet i Osby

Annons:
I Osby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Osby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Osby som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Osby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Osby.

Lägenhet i Osby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Osby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Osby.

Osbybostäder AB
Parkg. 1
283 31 Osby


Jupiter I Osby AB
Kristianstadsg. 1
283 42 Osby

Annons:


Lär dig mer om Osby - korta fakta

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Pris på bostadsrätter i Osby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Osby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Osby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Osby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Osby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.