Lägenheter och bostadsrätter i Önnestad

Hitta en lägenhet i Önnestad

Annons:
I Önnestad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Önnestad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Önnestad som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Önnestad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Önnestad.

Lägenhet i Önnestad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Önnestad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Önnestad.

Vinslöv Valrossen 7 AB
G. Skoglösav. 98
291 93 önnestad

Annons:


Lär dig mer om Önnestad - korta fakta

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Pris på bostadsrätter i Önnestad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Önnestad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Önnestad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Önnestad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Önnestad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.