Lägenheter och bostadsrätter i Mörarp

Hitta en lägenhet i Mörarp

Annons:
I Mörarp finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Mörarp. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Mörarp som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Mörarp hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Mörarp.

Lägenhet i Mörarp - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Mörarp som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Mörarp.

Hjortsby Torp
Hjortshögsv. 500
253 54 Mörarp

Annons:


Lär dig mer om Mörarp - korta fakta

Mörarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Mörarps socken i Skåne län. Mörarp räknas ibland som en förort till Helsingborg, då de flesta boende studerar eller arbetar i staden. Det finns ett flertal företag aktiva på orten, bland annat dambindsleverantören Dambi och kyl- och frysföretaget Sydfrys.

Yta: 114,89 hektar
Invånarantal: 1893, år 2010

Pris på bostadsrätter i Mörarp

Eftersom priset på en bostadsrätt i Mörarp varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Mörarp för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Mörarp.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Mörarp som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.