Lägenheter och bostadsrätter i Lönsboda

Hitta en lägenhet i Lönsboda

Annons:
I Lönsboda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lönsboda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lönsboda som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lönsboda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lönsboda.

Lägenhet i Lönsboda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lönsboda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lönsboda.

Tornhuset I Lönsboda AB
Tosthultsv. 9
280 70 LÖNSBODA

Annons:


Lär dig mer om Lönsboda - korta fakta

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lönsboda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lönsboda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lönsboda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lönsboda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lönsboda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.