Lägenheter och bostadsrätter i Lomma

Hitta en lägenhet i Lomma

Annons:
I Lomma finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 11 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lomma. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lomma som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lomma hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lomma.

Lägenhet i Lomma - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lomma som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lomma.

Skånsk Fastighetsförmedling AB
Strandv. 101
234 31 LOMMA


MarieMäklare & Konsultfirma
Zinkg. 2
234 35 LOMMA


Bjurfors Lomma
Kajg. 30
234 39 LOMMA


Alnarps Studentbostäder, Stiftelsen
Björnbärsg. 1
234 43 Lomma


Nybohuset I Lomma AB
040 - 41 63 28Tjörröd Fastigheter AB
Klockarev. 15
234 35 LOMMA


Löwkvist Sverige AB
Rödhakev. 8
234 32 Lomma


Halljo AB
Kung Knuts g. 15
234 35 LOMMA


Tensor Lund AB
Örestad Förvaltning Bygg & Fastighet KB
Ö. Almg. 6
234 37 LOMMA


Ekofastigheter I Lomma AB
Klockarev. 15
234 35 LOMMA

Annons:


Lär dig mer om Lomma - korta fakta

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lomma

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lomma varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lomma för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lomma.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lomma som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.