Lägenheter och bostadsrätter i Ljungbyhed

Hitta en lägenhet i Ljungbyhed

Annons:
I Ljungbyhed finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ljungbyhed. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ljungbyhed som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ljungbyhed hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ljungbyhed.

Lägenhet i Ljungbyhed - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ljungbyhed som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ljungbyhed.

Pensionat Söderåsen
Allarp 842
264 53 Ljungbyhed

Annons:


Lär dig mer om Ljungbyhed - korta fakta

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ljungbyhed

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ljungbyhed varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ljungbyhed för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ljungbyhed.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ljungbyhed som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.