Lägenheter och bostadsrätter i Linderöd

Hitta en lägenhet i Linderöd

Annons:
I Linderöd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Linderöd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Linderöd som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Linderöd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Linderöd.

Lägenhet i Linderöd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Linderöd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Linderöd.

Bopärlan AB
Bastuv. 11
298 94 LINDERÖD

Annons:


Lär dig mer om Linderöd - korta fakta

Linderöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Linderöds socken i Skåne. Linderöd har gett namn åt Linderödsåsen. E22 går igenom Linderöd. Linderöd ligger utmed den numera nedlagda och upprivna bandelen Kristianstad-Eslöv, tidigare Hörby-Tollarps Järnväg. Järnvägen lades ner 1957 och rälsen revs upp 1980.

Yta: 75,84 hektar
Invånarantal: 404, år 2010

Pris på bostadsrätter i Linderöd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Linderöd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Linderöd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Linderöd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Linderöd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.