Lägenheter och bostadsrätter i Köpingebro

Hitta en lägenhet i Köpingebro

Annons:
I Köpingebro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Köpingebro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Köpingebro som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Köpingebro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Köpingebro.

Lägenhet i Köpingebro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Köpingebro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Köpingebro.

Murab Fastighets AB
Nybrov. 29
271 72 KÖPINGEBRO

Annons:


Lär dig mer om Köpingebro - korta fakta

Köpingebro är med drygt 1 100 invånare den näst största tätorten i Ystads kommun i Skåne län. 1894 anlade Ystads sockerraffinaderi ett råsockerbruk på orten, något som gjorde att samhället blev en viktig ort för den svenska sockerindustrin.

Yta: 98 hektar
Invånarantal: 1134, år 2010

Pris på bostadsrätter i Köpingebro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Köpingebro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Köpingebro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Köpingebro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Köpingebro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.