Lägenheter och bostadsrätter i Klippan

Hitta en lägenhet i Klippan

Annons:
I Klippan finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Klippan. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Klippan som du är nöjd med kan du se dig om i Skåne efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Klippan hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Klippan.

Lägenhet i Klippan - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Klippan som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Klippan.

Åke Dahl Fastighets AB
Storg. 26
264 33 KLIPPAN


Treklövern Bostads AB
Storg. 43
264 32 Klippan


Fastighetsbyrån
Storg. 27
264 33 KLIPPAN


Bosab Fastighetsförvaltning AB
Vedbyv. 41
264 35 KLIPPAN


Klippan Tingshuset 11 AB
Tonielsen Fastighets AB
Söndraby 7632
264 37 KLIPPAN


Milltown AB
Vedbyv. 10
264 35 KLIPPAN

Annons:


Lär dig mer om Klippan - korta fakta

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Pris på bostadsrätter i Klippan

Eftersom priset på en bostadsrätt i Klippan varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Klippan för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Klippan.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Klippan som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Skåne.